Antena 3 CNN Actualitate Două autobuze RATB care mergeau spre mănăstiri s-au ciocnit. Mai multe persoane, rănite

Două autobuze RATB care mergeau spre mănăstiri s-au ciocnit. Mai multe persoane, rănite

Două autobuze RATB care mergeau spre mănăstiri s-au ciocnit. Mai multe persoane, rănite
08 Aug 2010   •   17:12

Două autobuze RATB care circulau pe traseele turistice din jurul Capitalei s-au ciocnit, duminică dimineaţă, mai multe persoane fiind rănite. Una dintre victime a fost transportată la spital.

Potrivit directorului RATB, Adrian Criţ, cele două autobuze se îndreptau spre mănăstiri din jurul Capitalei. Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a frânat brusc.

"A fost un incident regretabil. Şoferul autobuzului din faţă a frânat brusc, iar cel din spate nu a mai avut timp să frâneze şi a intrat în prima maşină. Vă daţi seama, s-au lovit de scaune, nu s-au aşteptat la o frână bruscă. O persoană a fost dusă la spital. Un reprezentant RATB este cu aceasta la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Ceilalţi pasageri au fost loviţi uşor", a declarat Adrian Criţ, pentru Mediafax.

În urma incidentului, autobuzul aflat în faţă şi-a continuat cursa. După ce a revenit în Capitală, acesta a fost scos din traseu. Cel de-al doilea autobuz a fost înlocuit, pasagerii continuându-şi călătoria conform programului.

"Nu vom renunţa la excursiile la mănăstiri, pentru că sunt tot mai multe cereri. Nu ştiu cât de grav a fost afectată maşina. Vom vedea la evaluare. A fost un incident, îl regretăm", a mai spus Criţ.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, împreună cu Regia Autonomă de Transport Bucureşti au lansat, pe 1 august, nouă linii pilot către mănăstiri şi obiective turistice din apropierea Bucureştiului, inclusiv către Parcul Natural Comana. Cele nouă autobuze au puncte de plecare la Piaţa Presei Libere, Piaţa Sfânta Vineri şi la terminalul Ghencea.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: RATB autobuze raniti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close