Antena 3 CNN Actualitate Dosarul "Mită pentru arbitri": Lică, Savaniu şi Corpodean au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile

Dosarul "Mită pentru arbitri": Lică, Savaniu şi Corpodean au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile

Dosarul "Mită pentru arbitri": Lică, Savaniu şi Corpodean au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile
23 Apr 2009   •   13:29

Un nou episod din dosarul ?Mită pentrui arbitri? s-a derulat joi la tribulnalul din Piteşti. Vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei centrale de Arbitri, Marcel Lică şi arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean reţinuţi ieri pentru 24 de ore, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

Avocaţii celor trei au depus imediat recurs la această decizie, recurs care va fi judecat în aproximativ trei zile. Magistraţii au decis că procurorii au destule probe pentru ca cei trei să rămână în arestul Poliţiei. Cel mai probabil, motivarea va fi ca şi în cazul lui Cornel Penescu şi Gheorghe Constantin, aceea că arbitrii reprezintă un pericol social.

?Mă aşteptam şi mă aştept şi la mai rău. Fotbalul a fost în vizorul organelor abilitate de trei-patru ani de zile? a declarat Mitică Dragomir, într-o intervenţie telefonică la Antena 3. ?Pensionarii nu din cauza fotbalului mor cu zile. DNA să ia şi hoţii care au furat din ţara asta. Putregai există mai mare şi în mass-media, şi în industrie şi în alte domenii care nu au aceeaşi notorietate ca fotbalul? a mai spus acesta.



Toţi trei sunt acuzaţi că ar fi luat mită de la Penescu pentru a favoriza echipa FC Argeş. Tot joi se judecă şi cererea de eliberare sub control judiciar a lui Liviu Făcăleaţă, directorul general al societăţii Pic din Piteşti.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close