Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Gazeta. Paszkany poate părăsi Clujul

Dosarul Gazeta. Paszkany poate părăsi Clujul

Dosarul Gazeta. Paszkany poate părăsi Clujul
03 Apr 2007   •   13:57

Paszkany Arpad, unul dintre urmăriţii penal din "Dosarul Gazeta" este liber să părăsească localitatea prin decizia Curţii de Apel Cluj. La ieşirea din sala de judecată, Paszkany Arpad declarase că nu se justifică interdicţia pentru că a fost audiat o singură dată de procurorii DIICOT şi nici atunci nu a discutat despre fondul cauzei, ci doar despre locurile în care a fost când a lipsit de la audieri.

?Domnii procurori ştiu foarte bine că cele reclamate de Iulian Dascălu nu sunt adevărate, am fost pus să discut unde am fost zi cu zi. Mi se pare penibil. Toată acţiunea DIICOT nu este altceva decât încercarea de discreditare a persoanei mele atât în public, cât şi în mediul de afaceri, să mă ţină cât mai mult pe prima pagină în calitate de învinuit?, a declarat Paszkany.

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad Zoltan, este urmărit penal de procurii DIICOT în dosarul Gazeta, investigaţiile vizând legăturile acestuia cu grupul infracţional condus de preşedintele Trustului Gazeta, Liviu Man. Paszkany este audiat ca învinuit pentru instigare la şantaj şi sprijinire de grup infracţional. În dosarul Gazeta sunt cercetate 9 persoane, care au fost deja trimise în judecată, cu acuzaţii de şantaj calificat şi constituire sau asocierea la un grup infracţional.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close