Antena 3 CNN Actualitate Dosar penal după explozia de la Crevedia | Parchetul General a preluat ancheta

Dosar penal după explozia de la Crevedia | Parchetul General a preluat ancheta

Parchetul General a preluat ancheta exploziei de la Crevedia, iar astăzi se fac cercetări la faţa locului. Sunt prezenţi poliţişti, specialişti de la Protecţia Antiexplozivă, dar şi inspectori ITM. În total, 58 de oameni au fost răniţi, dintre care 10 sunt intubaţi, în urma exploziilor de la Crevedia.

de Cristi Popovici    |    27 Aug 2023   •   09:12

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) a preluat dosarul având ca obiect explozia care a avut loc sâmbătă în localitatea Crevedia, din județul Dâmbovița.

În cauză se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

Citeşte şi: Explozii puternice, urmate de incendiu, la o stație GPL din Crevedia. A fost activat Planul Roșu de intervenție

A fost începută cercetarea la fața locului, aceasta fiind coordonată de către procurorul de caz din cadrul PÎCCJ.

Au fost cooptați ofițeri de poliție judiciară din cadrul IGPR, specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică din cadrul IGPR, experți de la Institutul Național de Expertize Criminalistice din cadrul Ministerului Justiției, specialiști de la INSEMEX Petroșani, inspectori de inspecția muncii, ofițeri din cadrul IPJ Dâmbovița, au precizat reprezentanții PÎCCJ.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close