Antena 3 CNN Actualitate Doru Dima, vizionarul care optimizează HR-ul la nivel mondial

Doru Dima, vizionarul care optimizează HR-ul la nivel mondial

Pasionat de resursele umane și de psihologia muncii, Doru Dima și-a început cariera în dormitorul din casa părinților cu un calculator și cu un fax improvizat. A fost însă un vizionar, iar acum are deja 25 de ani de experiență în domeniul HR.

Doru Dima, vizionarul care optimizează HR-ul la nivel mondial
de Bianca Voinea    |    14 Noi 2020   •   15:27

Un domeniu vast, care stă la baza succesului în antreprenoriat, după cum chiar el spune. Dar a înțeles rapid că o afacere fără o echipă optimizată nu va ajunge una de top și au înțeles asta și antreprenorii, deloc puțini la număr, care i-au încredințat angajații și managerii. Conceptul implementat de Doru Dima este prezent deja în toată lumea și chiar a fost nominalizat la nivel european ca fiind al doilea cel mai inovativ, din punct de vedere al metodei de analiză pe care o folosește.

La BizSchool aflați cum vă puteți crește profitul dacă aveți angajați fericiți, pentru că satisfacția la locul de muncă atrage după sine o mai bună productivitate, care, implicit, se reflectă în rezultatele financiare. Și mai aflați, printre multe altele, cum puteți să vă îmbunătățiți performanțele profesionale, indiferent dacă sunteți angajat, manager sau antreprenor. 

BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Au apărut primele subiecte la Matematică de la Evaluarea Națională 2024
x close