Antena 3 CNN Actualitate "Dorel" de Timişoara. Un stâlp pe care lucrau nişte muncitori a căzut peste o maşină de teren

"Dorel" de Timişoara. Un stâlp pe care lucrau nişte muncitori a căzut peste o maşină de teren

"Dorel" de Timişoara. Un stâlp pe care lucrau nişte muncitori a căzut peste o maşină de teren
26 Mar 2009   •   19:11

Un muncitor cocoţat pe un stâlp a căzut cu tot cu el peste maşina unui timişorean. Şoferul a fost la un pas de moarte, pentru că stâlpul i-a zdrobit maşina. În zonă lucrau mai mulţi muncitori de la o firmă de internet şi telefonie mobilă.

Şoferul maşinii a avut ghinionul să oprească în dreptul stâlpului, pentru a lăsa nişte pietoni să treacă strada. La un moment dat, stâlpul a început să se clatine şi s-a prăvălit peste maşină. Muncitorul care lucra la fire a reuşit -în ultimul moment- să sară şi a scăpat nevătămat. Maşina, însă, s-a îndoit puternic. Bărbatul a avut noroc. Conducea o maşină de teren. Dacă se alfa la volanul unei maşini mici, cu siguranţă ar fi sfârşit strivit în automobil.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Corneliu Coposu, colţ cu strada Pestalozzi din Timişoara. Se pare că "Doreii" trăgeau de un cablu de telefonie pe care doreau să îl întindă peste drumului. Au tras un pic prea tare şi stâlpul, deja încărcat cu zeci de kilograme de cabluri, s-a rupt.

Muncitorii spun, însă, că stâlpul ar fi căzut ?din senin?. Şoferul este acum hotărât să-i dea pe muncitori în judecată, pentru a-şi recupera pagubele.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close