Antena 3 CNN Actualitate Doliu în lumea filmului. O mare actriță a murit după lupta cu cancerul

Doliu în lumea filmului. O mare actriță a murit după lupta cu cancerul

Îndrăgita actriță Kelly Preston, soţia lui John Travolta, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer la sân. Ea era cunoscută pentru rolul din filme ca „Mischief”, „Twins” şi „Jerry Maguire”.

o_1ed3fsh8v1ehh1jkoj1frvb363b.jpg
de Maria Sabu    |    13 Iul 2020   •   10:35

"În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit în urma unei bătălii de doi ani cu cancerul de sân", spune un reprezentant al familiei pentru People.

"Alegând să-și păstreze lupta privată, ea a fost supusă unui tratament medical de ceva timp, susținută de familia și prietenii ei cei mai apropiați", spune reprezentantul familiei.

"A fost un suflet luminos, frumos și iubitor, care a avut grijă profund de ceilalți și care a adus la viață la tot ceea ce a atins. Membrii familiei vă cere  să înțelegeți nevoia lor de confidențialitate în acest moment."

Și-a schimbat numele înainte de a obține primul rol important

Kelly Kamalelehua Smith, născută pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de a obţine primul rol, în comedia romantică „Mischief” (1985).

În anii 1990 a făcut parte din distribuţia unor filme ca „Holy Man”, cu Eddie Murphy şi Jeff Goldblum, „Nothing ot Lose”, cu Tim Robbins şi Martin Lawrence, şi „Jack Frost”.

L-a întâlnit pe John Travolta în 1987, pe platourile de filmare la „The Experts”. Ei s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii - fiul Jett a murit în 2009.

×
Subiecte în articol: Kelly Preston actriţă cancer la san
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close