Antena 3 CNN Actualitate Doliu în familia lui Emil Boc: Una din mătuşile premierului a murit, după ce a fost lovită de o maşină

Doliu în familia lui Emil Boc: Una din mătuşile premierului a murit, după ce a fost lovită de o maşină

Doliu în familia lui Emil Boc: Una din mătuşile premierului a murit, după ce a fost lovită de o maşină
23 Mar 2010   •   14:48

Doliu în familia lui Emil Boc. Una dintre mătuşile premierului Emil Boc a murit, luni seară, după ce a fost lovită de o maşină, în localitatea Scrind din judeţul Cluj, informează Mediafax. Accidentul a avut loc în timp ce femeia în timp ce mergea pe jos spre casă. În urma accidentului, şoferul a fugit de la faţa locului şi a fost prins ulterior de poliţişti.

Femeia decedată era însoţită de o soră a sa şi se întorcea dintr-o vizită la mama lui Emil Boc. Cele două surori ale mamei premierului se deplasau pe jos spre satul Scrind, pe partea stângă a drumului. În urma impactului, Floare Abrudan, în vârstă de 74 de ani, a fost dusă pe capota maşinii pe o distanţă de câţiva metri. Femeia a murit în drum spre spital. Sora acesteia a scăpat cu răni uşoare, fiind externată de la Spitalul Municipal din Huedin.

Potrivit informaţiilor făcute publice de poliţişti, şoferul care a provocat accidentul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani va fi dus, marţi, la Judecătoria Huedin, cu propunere de arestare preventivă. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Emil Boc deces
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close