Antena 3 CNN Actualitate Doina Pârcălabu, membră PPU-SL, a fost numită secretar de stat al Ministerului Familiei și Tineretului

Doina Pârcălabu, membră PPU-SL, a fost numită secretar de stat al Ministerului Familiei și Tineretului

Doina Pârcălabu, fost preşedinte al Casei Naţionale de pensii şi membru PPU-SL, a fost numită secretar de stat al Ministerului Familiei și Tineretului, condus de Gabriela Firea.

ppusl-doina-parcalabu-ministerul-familiei
Doina Pârcălabu, membră PPU-SL, a fost numită secretar de stat al Ministerului Familiei Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Ian 2022   •   17:45

Doina Pârcălabu este liderul Departamentului pentru Muncă şi Protecţie Socială din cadrul PPU-SL.

Un alt membru PPU-SL, Teodor Dulceaţă, a fost numit secretar general adjunct la Ministerul Mediului.

În noiembrie 2021, Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU-SL, spunea că membrii acestui partid nu vor participa la actul de guvernare.

„Informațiile prezentate pe surse, potrivit cărora la negocierile pentru formarea unui nou guvern s-a discutat prezența umaniștilor în viitoarele structuri ministeriale, sunt complet false. Pentru claritate, declar că reprezentanți ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) nu vor participa la actul de guvernare.", a precizat liderul umanist. 

Și la Ministerul Culturii a fost desemnat secretarul de stat în persoana lui Mădălin Voicu. De profesie violonist și dirijor, cu o carieră de parlamentar de 20 de ani, în 2016, DNA l-a trimis în judecată pentru obținerea de foloase necuvenite, trafic de influență și spălare de bani, într-un dosar în care ar fi fost deturnați bani destinați minorității romilor.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close