Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri care încercau să se sinucidă, salvaţi de poliţiştii din România şi Serbia (VIDEO)

Doi tineri care încercau să se sinucidă, salvaţi de poliţiştii din România şi Serbia (VIDEO)

Doi tineri care încercau să se sinucidă, salvaţi de poliţiştii din România şi Serbia (VIDEO)
10 Oct 2009   •   13:17

Nu s-au putut vedea în viaţă şi şi-au dat întâlnire după moarte. Un băiat de 16 ani din Sibiu şi o adolescentă din Serbia, adepţi ai cultului emo, şi-au plănuit sinuciderea pe Internet. Băiatul a fost găsit inconştient pe o stradă din Sinaia. Poliţiştii români au aflat de planul sinucigaş al tinerilor şi i-au alarmat pe colegii din Serbia.

Gabi şi Dejana se iubesc într-un fel în care nimeni nu ar putea înţelege. Nu s-au sărutat niciodată. Nici măcar nu s-au văzut vreodată, dar s-au pregătit să-şi ia viaţa împreună.

Gabi are 16 ani şi e din Avrig. Dejana este în vârstă de 17, şi este din Belgrad. Amândoi depresivi, amândoi inadaptaţi, amândoi emo. Se pare că s-au întâlnit pe un forum special destinat adepţilor curentului emo. Gabi şi Dejana şi-au dat întâlnire la Sighişoara, unde fata urma să vină cu familia ei. Aceasta însă n-a mai venit, iar visul s-a spulberat şi-a adus cu el o depresie soră cu sinuciderea.

S-au înţeles să se omoare amândoi în acelaşi timp, dar la 600 de kilometri depărtare. Pe 28 septembrie, Gabriel nu a mai vrut să ştie de părinţi şi a fugit de-acasă. Tatăl său l-a căutat disperat câteva ore şi a sunat la poliţie. Se temea pentru ce e mai rău.

Pe 29 septembrie, Gabriel a fost găsit pe stradă, în stare de inconştienţă, după ce ingerase nişte substanţe toxice cu intenţia de suicid. A fost salvat la timp şi ar fi mărturisit că nu doar el trebuia să moară. Poliţiştii sibieni au intrat în alertă. Au răscolit internetul şi forumurile emo şi au aflat că Dejana o să-şi pună capăt zilelor.

Cei doi tineri stabiliseră să se sinucidă împreună. Dacă nu dădea semn de viaţă 2-3 zile şi fata ar fi urmat să îşi pună şi ea capăt zilelor.

Poliţiştii român au anunţat interpolul şi au alarmat Poliţia din Belgrad. Dejana era chiar fiica unuia dintre poliţiştii sârbi. Agenţii au intrat peste adolescentă în casă şi au găsit-o cu pistolul tatălui ei la tâmplă. Au salvat-o în ultima clipă.



Observator

×
Subiecte în articol: tineri sinucidere
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close