Antena 3 CNN Actualitate Doi pompieri au ajuns la spital după un incendiu

Doi pompieri au ajuns la spital după un incendiu

Doi pompieri au ajuns la spital după un incendiu
05 Iul 2007   •   09:53

Doi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au ajuns la spital după ce au participat miercuri la stingerea unui incendiu de proporţii izbucnit la un lan de secară din localitatea Mânjeşti. Potrivit declaraţiei purtătorului de cuvânt la ISU Vaslui, lt. col. Alecsandru Cană, unul dintre ei a fost intoxicat cu fum, iar altul s-a ales cu arsuri de gradul I pe mâini şi pe faţă.

“În cazul pacientului intoxicat cu monoxid de carbon nu a fost necesară spitalizarea iar cea de-a doua persoană, care a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini, a rămas în spital pentru câteva zile, însă se află în afara oricărui pericol”, a declarat dr. Lelia Croitoru de la Spitalul Judeţean Vaslui. O comisie specializată de la ISU Vaslui va stabili joi care a fost cauza incendiului, dar se bănuieşte că de vină au fost temperaturile ridicate şi vântul puternic.

Acţiunea de intervenţie a pompierilor vasluieni a durat aproximativ trei ore. În urma incendiului au ars 15 hectare dintr-un lan de secară şi 18 hectare mirişte rapiţă. Au fost salvate 22 hectare lan cereale păioase şi zece hectare mirişte rapiţă. Acesta a fost cel de-al doilea incendiu de proporţii care a avut loc în judeţul Vaslui din cauza caniculei şi a vântului puternic.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close