Antena 3 CNN Actualitate Doi fraţi din Huşi, singurii oameni ai străzii din oraş, au rezistat doar trei zile la serviciul plătit cu 2.500 de lei

Doi fraţi din Huşi, singurii oameni ai străzii din oraş, au rezistat doar trei zile la serviciul plătit cu 2.500 de lei

Doi fraţi din Huşi, singurii oameni ai străzii din oraş, au rezistat doar trei zile la serviciul pentru care erau plătiţi cu 2.500 de lei, la ferma la care au fost angajaţi de o femeie căreia i s-a făcut milă de ei.

o_1ev6vch6nfb4mh81uhna451ioub.jpg
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Alin Tarnovschi    |    23 Feb 2021   •   10:37

Neculai (56 de ani) şi Eugen (58 de ani) Chiriac au fost luaţi de pe stradă de o femeie din Botoşani, patroana unei ferme, care, din milă, le-a oferit un loc de muncă, dar şi un acoperiş deasupra capului.

După ce povestea lor a fost făcută publică, femeia din Botoşani a decis să le ofere o şansă, însă cei doi fraţi, singurii oameni ai străzii din Huşi, nu au rezistat decât trei zile la muncă.

Cu toate că au primit o casă în care să stea, cu căldură, televizor şi mâncarea asigurată, cei doi fraţi au făcut acelaşi lucru pe care l-au făcut toată viaţa: nu au muncit şi au cerut băutură.

Pe lângă asta, patroana le-a oferit şi un salariu de 2.500 de lei pe lună, însă s-a dovedit că fraţii nu ştiau să facă mai nimic. Trimişi să dea de mâncare la animale, cei doi s-au dat bătuţi şi au renunţat repede. 

Apoi, cei doi au fost puşi să spele pe jos cu furtunul, însă nici asta nu le-a ieşit.

Mai mult, potrivit vremeanoua.ro, fraţii Neculai îi cereau bucătăresei de băut continuu. Ultima "faptă", pentru care au şi fost daţi afară şi trimişi înapoi pe stradă, a fost atunci când au stricat 800 de litri de lapte.

Pentru că au vrut să ia lapte dintr-un rezervor uriaş, fraţii au folosit un bidon murdar de motorină, astfel că au stricat întreaga cantitate de lapte.

"Asemenea oameni sunt pagubă la casă. Mai mult strică, decât să facă. Mai trebuie alți angajați să stea după ei, să nu ia sau să distrugă ceva pe aici", a explicat patroana.

În acel moment, patroana fermei nu a mai rezistat şi i-a dat afară. Drept urmare, fraţii Neculai au redevenit singurii oameni ai străzii din Huşi.

×
Subiecte în articol: Husi Vaslui
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close