Antena 3 CNN Actualitate Doi fraţi din Botoşani au rămas orfani şi fără casă, după un incendiu devastator

Doi fraţi din Botoşani au rămas orfani şi fără casă, după un incendiu devastator

Orfani de tată încă de mici, doi frați, un băiat de 13 ani și sora lui de 11 ani, din satul Buleşti din Botoşani, au rămas orfani și de mamă, dar şi fără casă, după un incendiu devastator.

o_1enlcv6ia131q1sts1tuk6f51fiab.jpg
de Cătălin Onofrei    |    21 Noi 2020   •   14:45

Și așa loviți de soartă, doi copii minori dintr-un sat din judeţul Botoșani vor avea parte de una din cele mai de coșmar ierni din viața lor. 

Casa în care cei doi locuiau cu mama lor grav bolnavă a ars din temelii, iar ființa care le-a dat viață și-a găsit sfârșitul în ruinele fumegânde ale imobilului. 

Nenorocirea s-a petrecut vineri seară în satul Burlești comuna Unțeni, judeţul Botoșani. Femeia în vârstă de 42 de ani era doborâtă la pat de ceva vreme de o boală nemiloasă.

Cei doi copii erau nevoiți să aibă grijă de ea, dar și de ei înșiși. Vineri seară, fata a venit acasă din sat și observat flăcări în interiorul casei în care se afla mama ei.

Speriată, copila a început să țipe, alertând vecinii. Unul din aceștia alergat să-i sară în ajutor, însă în momentul în care au deschis ușa casei, flăcările au izbucnit cu putere și mai mare.

Oamenii din sat au sărit imediat în ajutorul copilei, care striga disperată că mama ei este în interior imobilizată la pat. În zadar au încercat oamenii să intre în casă, flăcările erau mult prea mari, pentru a putea cuiva permite să încerce să pătrundă în încăpere.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri ambulanță și poliție. Pompieri militari au reușit în cele din urmă să stingă flăcările, iar ulterior au găsit și trupul carbonizat al femeii de 42 de ani.

×
Subiecte în articol: Botoșani incendiu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close