Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi s-au ales cu răni uşoare după ce au intrat cu maşina într-o turmă de capre

Doi bărbaţi s-au ales cu răni uşoare după ce au intrat cu maşina într-o turmă de capre

Doi bărbaţi s-au ales cu răni uşoare după ce au intrat cu maşina într-o turmă de capre
Foto: Agerpres
21 Iul 2013   •   12:46
Doi bărbaţi din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu au fost răniţi într-un accident rutier produs, duminică dimineaţă, pe drumul naţional ce leagă localitatea de Constanţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-o turmă de capre.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, pe DN 2A, la ieşire din comuna Mihail Kogălniceanu, în zona aeroportului internaţional, conform Mediafax.
 
În jurul orei 00.30, două autoturisme, unul condus de un tânăr de 21 de ani, iar celălalt de unul de 26 de ani, se deplasau pe DN 2A, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, pe benzile unu şi doi ale drumului. În momentul în care ambii şoferi au ajuns în dreptul kilometrului 187, au intrat cu autoturismele într-o turmă de capre care se aflau pe şosea. 
În urma accidentului, doi bărbaţi, de 26 de ani şi 37 de ani, ambii pasageri în al doilea autoturism, au fost răniţi uşor. 
 
Deşi accidentul nu a fost grav, la faţa locului a fost solicitat să intervină şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa. 
Ciobanul care ar fi trebuit să aibă grijă de capre nu a fost găsit la locul accidentului, poliţiştii continuând cercetările pentru identificarea acestuia şi stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs incidentul.
 

×
Subiecte în articol: capre rani accident
Cele mai noi știri
Parteneri
x close