Antena 3 CNN Actualitate Doi ani de la atentatul din Arad. Care sunt noile piste apărute

Doi ani de la atentatul din Arad. Care sunt noile piste apărute

S-au împlinit doi ani de la atentatul cu bombă de la Arad care i-a luat viaţa afaceristului Ioan Crişan. Deşi au avut loc sute de audieri de atunci, nu există încă niciun suspect.

de Daciana Cordoş    |    31 Mai 2023   •   10:58

Ioan Crişan avea 66 de ani în momentul tragediei şi era proprietarul singurei ferme de somn african din sud-estul europei. S+au făcut multe speculaţii că firma ar fi fost doar un paravan pentru alte afaceri, de la trafic de ţigări până la trafic de droguri.

Atentatul a avut loc în parcarea unui supermarket, vizavi de un local unde afaceristul obişnuia să îşi bea cafeaua în fiecare dimineaţă îniante să meargă la serviciu.

Citeşte şi: Cerc restrâns de suspecţi, în cazul asasinatului cu bombă din Arad. Poliţia a audiat peste 400 de persoane

Trupul bărbatului nu a fost distrus în urma exploziei, acesta murind ulterior din cauza intoxicaţiei cu gaz. Martorii tragediei au povestit atunci că după deflagraţie s-a instalat un miros puternic de praf de puşcă.

Doi ani şi sute de audieri mai târziu, Poliţia nu are în vizor niciun suspect şi nici mobilul crimei nu a fost descoperit. Este cunoscut faptul că ancheta a stagnat şi din cauza lipsei de comunicare dintre agenţii din Bucureşti şi cei din Arad.

"Breasla poliţienească este una bărbătească plină de orgolii. Şi în momentul în care din start refuzi un ajutor atunci îţi va fi foarte greu să îl dobândeşti, chiar dacă ei vor trece peste orgoliu ulterior. În prima fază, mi s-a părut mie, că nu au băgaţi în seamă destul poliţiştii din Arad", a declarat col. (r) Teo Parasca, investigator EULEX.

Afacerea lui Ioan Crişan a fost preluată de fiica sa. Nimeni din familia victimei nu a vorbit public în urma incidentului, mai ales că făptaşul se află încă în libertate.

×
Subiecte în articol: Arad IPJ Arad Poliția Română
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close