Antena 3 CNN Actualitate Doamna Geoană - preşedintele Crucii Roşii

Doamna Geoană - preşedintele Crucii Roşii

Doamna Geoană - preşedintele Crucii Roşii
21 Apr 2007   •   18:14

Mihaela Geoană, soţia preşedintelui Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, este noul preşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România. Aceasta a fost aleasă, sâmbătă, de Adunarea Generală a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, care s-a desfăşurat la Braşov în zilele de 20 şi 21 aprilie. Mandatul noii conduceri a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie durează patru ani. Înainte de vot, Mihaela Geoană a declarat că, în urmă cu trei ani, a început colaborarea cu filiala Braşov a Crucii Roşii, care a constat în informarea şi diagnosticarea precoce a cancerului de sân în rândul femeilor cu venit redus din judeţ.

?În urmă cu câteva luni, reprezentanţii a cinci filiale din ţară mi-au propus să candidez la funcţia de preşedinte al Crucii Roşii. Am fost surprinsă, dar, mărturisesc, foarte onorată şi am decis să-mi depun candidatura la această funcţie în momentul în care am aflat că Înalt Prea Sfiinţa sa Nifon Mihăiţă nu mai candidează?, a spus Mihaela Geoană.

Doamna Geoană a subliniat că alegerea ei în funcţia de preşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România nu va însemna politizarea instituţiei. ?Această asigurare este întărită şi de faptul că, timp de şapte ani de activitate la Fundaţia ?Renaşterea?, nu a fost nici cea mai mică umbră de politică, mai ales că nu sunt membră de partid?, a precizat soţia liderului PSD. Mihaela Geoană a mai spus că este conştientă că fără atragerea de resurse şi fără o bună comunicare între filiale şi centru nu se poate desfăşura o activitate serioasă.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close