Antena 3 CNN Actualitate DN 4 București - Oltenița a fost redeschis circulației

DN 4 București - Oltenița a fost redeschis circulației

o_1b66e7rldfi45ts14k9p74ul78.jpg
11 Ian 2017   •   11:37

DN 4 Bucureşti - Olteniţa a fost redeschis circulaţiei, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, plutonier adjutant Ovidiu Tătăranu. 

"Potrivit ultimei informări de la orele 11,00, Drumul Naţional 4 Bucureşti - Olteniţa a fost deschis circulaţiei. În continuare se acţionează în forţă cu câteva zeci de utilaje pe toate drumurile din judeţ pentru ca acestea să fie redeschise circulaţiei cât mai repede", a precizat Ovidiu Tătăranu. 

El a menţionat că ISU Călăraşi a finalizat cu succes acţiunea de deblocare din zăpadă a celor nouă persoane aflate în maşini pe Valea Argovei şi între Dâlga şi Dor Mărunt, cele trei autoturisme şi două microbuze blocate în zăpadă, în care se aflau şapte, respectiv două persoane, fiind repuse pe roţi, iar acestea şi-au continuat drumul pe urmele camioanelor care au intervenit pentru a ajunge la faţa locului. 

În continuare circulaţia fluvială este închisă şi porturile Olteniţa şi Călăraşi rămân închise, iar cursurile în învăţământul preuniversitar sunt suspendate pe tot parcursul acestei săptămâni.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: circulatie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close