Antena 3 CNN Actualitate Directorul de programe TVR Iaşi a murit

Directorul de programe TVR Iaşi a murit

Directorul de programe TVR Iaşi a murit
09 Mai 2007   •   13:43
Imagini cu Vanda Condurache în VIDEO NEWS/Observator - Directorul de programe al Studioului TVR Iaşi, Vanda Condurache, a murit, miercuri dimineaţă, într-un accident rutier, în timp ce se afla într-un taxi şi se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Iaşi. Taxi-ul, condus de Ionel Dănuţ Hrincă, de 50 de ani, a derapat din motive încă necunoscute în pădurea Ciric, în momentul traversării podului care leagă oraşul de aeroport, scufundându-se în lacul Ciric. Atât pasagerul din dreapta - Vanda Condurache - cât şi şoferul, şi-au pierdut viaţa.

'În momentul de faţă, ancheta se află în derulare. Deocamdată, nu ştim ora la care s-a produs accidentul şi cauzele care au dus la părăsirea carosabilului de către autoturism şi cum de a ajuns acesta în lac. Urmează să fie efectuată o expertiză tehnică şi necropsia cadavrelor, după care vom afla mai multe informaţii', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, agent şef Virginia Pralea.

Vanda Condurache urma să participe, la Bilbao, Spania, la conferinţa anuală a CRICOM Regional (Organizaţia Televiziunilor Regionale Publice din Europa), unde făcea parte din juriu.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close