Antena 3 CNN Actualitate Directorul Poștei Române, reacție la inaugurarea unui oficiu din Târgu Mureș cu sobor de preoți și covor roșu: ”Evident că este deplasat un covor roșu”

Directorul Poștei Române, reacție la inaugurarea unui oficiu din Târgu Mureș cu sobor de preoți și covor roșu: ”Evident că este deplasat un covor roșu”

Directorul General al Poștei Române, Horia Grigorescu, a declarat pentru Antena 3 că festivitatea de inaugurare a unui oficiu din Târgu Mureș cu sobor de preoți și covor roșu este ”un eveniment pentru comunitate”, după ce în ultimii 15 ani angajații au lucrat în condiții insalubre.

o_1f67m49rkpf480c1m09c7dk24b.jpg
Sursa foto: Mures.ro
de Adelina Miron    |    21 Mai 2021   •   17:46

”Inaugurarea oficiului poștal din Târgu Mureș este un eveniment pentru comunitate. Acolo își desfășoară activitatea 43 de oameni care în ultimii 15 ani au stat în condiții insalubre.”, a explicat directorul general al Poștei Române. 

Întrebat dacă covorul roșu a fost pregătit special pentru el, Horia Grigorescu a oferit un răspuns negativ și a precizat că gestul a fost făcut pentru invitații festivității și pentru comunitate.

”A fost un eveniment organizat pentru invitații pe care i-am avut acolo, pentru oamenii din comunitate, pentru preoții care au participat la inaugurare pentru că asta a fost credința colegilor. Faptul că este o casă nouă pentru 43 de oameni care își desfășoară activitatea acolo, pentru 50.000 de clienți și 20.000 de gospodării care sunt deservite acolo.”, a declarat Horia Grigorescu.

Acesta a mai precizat că prezența unui covor roșu la un astfel de eveniment a fost ”deplasată”: 

”Evident că este deplasat un covor roșu, nu pot să vin în fața dumneavoastră o secundă și să spun că este un lucru normal sau natural. Dar, dincolo de asta, eu vreau să mă concentrez pe partea pozitivă.”

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close