Antena 3 CNN Actualitate Direcţia de Sănătate Publică va retrage aproape o mie de litri de apă minerală dintr-un magazin din Botoşani

Direcţia de Sănătate Publică va retrage aproape o mie de litri de apă minerală dintr-un magazin din Botoşani

Direcţia de Sănătate Publică va retrage aproape o mie de litri de apă minerală dintr-un magazin din Botoşani
Foto: arhivafoto.ro
27 Dec 2011   •   13:54

O marcă de apă minerală dintr-un lanţ de supermarket-uri ar putea fi periculoasă pentru populaţie, avertizează Direcţia de Sănătate Publică din Botoşani.

Inspectorii au emis alertă naţională pentru respectiva marcă de apă, la care s-au depistat probleme cu parametrii chimici. Aproape o mie de litri de apă minerală vor fi retraşi de pe piaţă.

„A venit un sistem de alertă pentru o anumită marcă de apă minerală de la Lidl, e o problemă cu nişte parametri chimici. De obicei se depistează la nivel naţional şi se transmite la nivelul judeţelor şi unde sunt stocuri se ridică apa respectivă", a declarat Minodora Vasiliu, director executiv DSVSA, pentru botosaneanul.ro.

"Este vorba de parametri fizico chimici şi microbiologici care nu ar părea că afectează pe loc consumatorul dar nefiind în STAS-ul corespunzător nu e voie să fie consumată apa respectivă. Am trimis deja echipele şi vor fi retraşi în jur de 1.000 de litri de apă de la Lidl Dorohoi şi Botoşani”, a adăugat director executiv DSVSA.




×
Subiecte în articol: Apa minerala magazin
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close