Antena 3 CNN Actualitate Dinu Patriciu va fi înmormântat astăzi la cimitirul Bellu din Capitală

Dinu Patriciu va fi înmormântat astăzi la cimitirul Bellu din Capitală

aaa.jpg
de M.T.    |    30 Aug 2014   •   09:21

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi înmormântat astăzi la cimitirul Bellu din Capitală. Ceremonia funerară va avea loc la ora 11.00, într-un cadru restrâns.

Trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a fost adus în ţară aseară cu un avion privat de la Londra, iar sicriul a fost depus la capela cimitirului Bellu.

La ora 17:35, un avion privat la bordul căreia se afla sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a aterizat pe aeroportul Băneasa.

O coloană maşini de teren şi câteva dubiţe a mers până la avion. Sicriul a fost urcat într-o maşină a unei firme de pompe funebre.

La ora 18:00 convoiul a plecat spre capelă, iar cateva zeci de minute mai târziu, sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de afaceri a ajuns la cimitir.

La capela cimitirului Bellu au venit soţia lui Dinu Patriciu şi alţi apropiaţi. Rând pe rând, şi-au luat rămas bun de la cel care le-a fost rudă, coleg, prieten. Apoi, la scurt timp, au părăsit cimitirul, fără să rostească un cuvânt.

În aeronava care a venit de la Londra se aflau şi Ana şi Maria, cele două fiice ale miliardarului. Se pare că în România a venit şi Melanie Chan, femeia alături de care Dinu Patriciu şi-a petrecut ultimii ani din viaţă.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close