Antena 3 CNN Actualitate Din puşcărie, Gigi Becali se plânge că nu are televizor în cameră

Din puşcărie, Gigi Becali se plânge că nu are televizor în cameră

Din puşcărie, Gigi Becali se plânge că nu are televizor în cameră
03 Apr 2009   •   18:40

Gigi Becali este încarcerat alături de alte trei persoane. El primit azi vizite din partea apropiaţilor. În prima zi după gratii el a refuzat micul-dejun. Nemulţumit de meniu, marmeladă cu ceai, Becali a cerut ca familia să-i trimită un pachet. În jurul prânzului a fost vizitat de unul dintre verii săi, Victor Becali. El i-a dus vărului său un pachet cu haine, mâncare şi cărţi.

Gigi Becali a fost vizitat şi de reprezentanţii unui ONG. Vizita nu a fost una specială pentru Becali. Era programată cu mult timp înainte pentru a verifica situaţia din arestul Cercetărilor penale. Miliardarul s-a plâns că nu are televizor în cameră şi că este obosit. Alexandrina Gavrilă, preşedinta Ligii Naţionale şi Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului, a remarcat că, deşi din celula în care este închis Becali paturile sunt curate, condiţiile ?nu sunt chiar atât de strălucite?.

Alături de omul de afaceri au mai fost arestaţi preventiv patru bodyguarzi ai acestuia: Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Cel de-al cincilea bodyguard, Marius Geavela a primit interdicţie de a părăsi localitatea.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close