Antena 3 CNN Actualitate Dida Drăgan membru în CA al TVR din partea PNL

Dida Drăgan membru în CA al TVR din partea PNL

Dida Drăgan membru în CA al TVR din partea PNL
11 Iun 2007   •   12:00

Conducerea PNL a decis, în şedinţa Biroului Central care s-a reunit luni dimineaţă, să o propună pe Dida Drăgan membru în Consiliul de Administraţie al TVR, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid. Parlamentul a respins raportul SRTv pe anul 2006, ceea ce a condus la demiterea întregului Consiliu de Administraţie al TVR.

Grupurile parlamentare şi comisiile de cultură au avut termen şapte zile, termen care a expirat în 30 mai, pentru a face propuneri pentru un înlocuitor al lui Tudor Giurgiu şi pentru noul Consiliu de Administraţie al TVR, dar termenul a fost prelungit cu o săptămână.

Angajaţii TVR i-au ales, săptămâna trecută, pe realizatorii de televiziune Sorin Burtea şi Marian Voicu drept reprezentanţi ai salariaţilor Televiziunii Române în viitorul Consiliu de Administraţie. Conducerea PSD a decis să-i propună în CA al TVR pe Alexandru Sassu, Anne Jugănaru şi Victor Socaciu. Social-democraţii au decis, totodată, ca propunerile pentru supleanţi să fie Vasile Arhire, Dumitru Pelican şi Lucian Purcăreanu.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close