Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri despre întâlnirile între Dan Voiculescu şi Traian Băsescu

Dezvăluiri despre întâlnirile între Dan Voiculescu şi Traian Băsescu

basescu22.jpg
Foto: Intact Images
18 Sep 2014   •   15:22
Dan Voiculescu rememorează puţinele întâlniri pe care le-a avut cu Traian Băsescu de-a lungul timpului. I-a refuzat de fiecare dată propunerile, mai puţin atunci când serveau interesului naţional. Frustarea lui Băsescu de a nu obţine ce şi-a dorit s-a transformat apoi în atacuri la adresa lui Dan Voiculescu, la apariţia dosarului de la CNAS şi într-un final la dosarul Telepatia.

Prima întâlnire între Dan Voiculescu şi Traian Băsescu a avut loc în urmă cu 14 ani, când acesta din urmă candida la Primăria Capitalei. Întâlnirea a fost intermediată de George Copos şi a avut loc într-un hotel din capitală.

"Am întâlnit un om slugarnic, care a început să mă roage, punându-şi cenuşă în cap, să trec cu vederea o exprimare nepotrivită la adresa mea. Îl interesa ce ar trebui să facă pentru ca trustul de presă fondat de mine să-l mediatizeze intens, într-un mod pozitiv, să nu-l mai critice - cu alte cuvinte, să-i fie obedient. I-am replicat că nu poate şi nu trebuie să faca nimic pentru că, în calitate de candidat, va fi cu siguranţă în atenţia presei. Îmi amintesc că, ulterior, m-a sunat, de câteva ori, cu diferite cerinţe referitoare la apariţiile sale la TV. Se ruga frumos de mine, ruşinos de frumos", povesteşte Dan Voiculescu.


×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu dosarul telepatia
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close