Antena 3 CNN Actualitate Deţinutul evadat de la Ploieşti s-a predat, după ce şi-a văzut copilul

Deţinutul evadat de la Ploieşti s-a predat, după ce şi-a văzut copilul

Deţinutul evadat de la Ploieşti s-a predat, după ce şi-a văzut copilul
25 Oct 2007   •   16:02

Deţinutul care a evadat marţi dintr-o secţie a Penitenciarului Ploieşti s-a predat miercuri noapte. El se afla în apropiere de Bucureşti, în localitatea Chitila, în casa iubitei sale. Bărbatul şi-a motivat evadarea prin faptul a dorit să-şi vadă copilul născut în urmă cu doar două săptămâni. Ţompi Constantin a povestit anchetatorilor că a plecat spre casă pe jos. A mers pe câmp, a trecut chiar şi printr-o pădure, până a ajuns la domiciliu. Ştia însă că locuinţa sa este filată de poliţişti, aşa ca a aşteptat momentul în care a putut să se apropie.

?Am văzut că era multă lume acolo şi i-am sunat şi le-am zis că mă duc la nevastă-mea, că mi-au lăsat nişte numere de telefon. Le-am spus că puteţi să veniţi, sunt la nevastă-mea, puteţi să veniţi să mă luaţi?, a mărturisit evadatul. După ce şi-a văzut copilul, mai exact după două ore petrecute alături de familie, evadatul a sunat la Poliţie şi s-a predat.

Constantin Ţompi este recidivist şi mai are pe rol un dosar pentru un furt comis când era minor. Pentru evadare riscă între trei şi cinci ani de închisoare, care se vor adăuga pedeapsei pe care o executa când a fugit din penitenciar şi celei pe care o va stabili instanţa în dosarul de furt.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close