Antena 3 CNN Actualitate Desfigurată în joacă. O tânără şi-a pierdut un ochi, după ce a fost împuşcată din greşeală

Desfigurată în joacă. O tânără şi-a pierdut un ochi, după ce a fost împuşcată din greşeală

Desfigurată în joacă. O tânără şi-a pierdut un ochi, după ce a fost împuşcată din greşeală
03 Iul 2009   •   10:36

O femeie în vârstă de 28 de ani a ajuns joi noapte la Spitalul Clinic de Oftamologie din Bucureşti, după ce a fost împuşcată în cap de iubitul ei. Bărbatul a povestit anchetatorilor că i-a acoperit în joacă faţa femeii cu o pernă, moment în care pistolul cu bile, pe care îl deţinea legal, s-a descărcat accidental. Conform declaraţiilor managerului spitalului, tânăra şi-a pierdut ochiul drept, iar starea generală de sănătate este critică.

Pe 3 iulie 2009, la orele 00.10, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în str. Ciucea, o persoană a fost împuşcată, conform unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), remis către Antena3.ro. La locul incidentului au ajuns o patrulă care se afla în zonă şi un echipaj SMURD şi care au confirmat sesizarea primită prin apelul unic de urgenţă. La adresa respectivă se aflau S. Virgil de 59 de ani, propietarul apartamentului, S. Constantin de 32 de ani şi L. Roxana de 28 de ani, toţi din Bucureşti.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că S. Constantin se afla în apartament cu L. Roxana, a vrut sa facă o glumă cu aceasta şi i-a pus o pernă în dreptul feţei. Apoi a luat un pistol cu bile de cauciuc şi l-a indreptat spre ea, pistolul s-a descărcat, iar bila de cauciuc a rănit-o pe L. Roxana la nivelul feţei.

Din cercetări a reieşit că S. Constantin deţine pistolul respectiv în mod legal şi că are permis de armă.

Echipajul S.M.U.R.D. a acordat primul ajutor victimei, apoi aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Grupa operativă din cadrul Secţiei 13 Poliţie, care a efectuat cercetarea la locul incidentului l-a condus pe S. Constantin la sediul Secţiei 13 Poliţie, iar pistolul a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: impuscata pistol cu bile
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close