Antena 3 CNN Actualitate Descoperire spectaculoasă în cazul măcelarului de la Craiova (VIDEO)

Descoperire spectaculoasă în cazul măcelarului de la Craiova (VIDEO)

Descoperire spectaculoasă în cazul măcelarului de la Craiova <font color=red>(VIDEO)</font>
20 Oct 2007   •   18:38

Maşina vandalizată este o pistă falsă. Chiar Leo, victima măcelarului, a vandalizat-o, cu două zile înainte de a fi ucis, pentru a obţine banii de asigurare. N-avea de unde să ştie că înşelătoria, va fi folosită de criminal. Leo avea trei mari pasiuni: femeile, maşinile şi telefoanele. Prietenele erau la tot pasul, iar telefoane avea cinci. Avea un Espero pe care-l îngrijea ca pe ochii din cap şi pe care dorea să-l revopsească. Nu avea bani, şi s-a gândit să-i rezolve alţii problema. Cu două zile înainte de a fi ucis, şi-a zgâriat singur maşina, şi a scris pe ea ?Dă-ne banii.?

Tocmai somaţia ?Dă-ne banii? a folosit ca paravan ucigaşului lui Leo, şi a făcut ancheta cu atât mai dificilă. În cele din urmă, criminaliştii şi-au dat seama că nu acesta este motivul pentru care a fost omorât tânărul. E cu atât mai şocant ce a făcut Leo, cu cât nici chiar şeful său nu a putut bănui nimic. Leo era angajat la Direcţia de Sport de 10 ani. Era mâna dreaptă a doi directori, soţ şi soţie: Daniela Popa şi Nicu Braun. Era ca şi copilul lor. De altfel, şeful lui a fost cel care l-a îndrumat să se înscrie la două facultăţi.

Criminaliştii au stabilit că Leo a fost omorât în Craiova. Ucigaşul l-a ciopârţit pentru a ascunde cât mai bine cadavrul, dar şi pentru a-l transporta mai uşor. Din Craiova s-a oprit în Caraş unde l-a îngropat sub două poduri. Două săptămâni mai târziu, bucăţile de cadavru au fost descoperite. Cazul părea crima perfectă. În timp record, însă, criminaliştii au aflat identitatea victimei. Sunt pe drumul cel bun, spun ei. După zile întregi de audieri-maraton, au stabilit un cerc de suspecţi, şi mai au nevoie de rezultatul unor analize pentru a face următoarea mişcare.

LEO ÎŞI VANDALIZASE SINGUR MAŞINA

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close