Antena 3 CNN Actualitate Deputaţii au o problemă: stau prea mult la coadă la restaurant

Deputaţii au o problemă: stau prea mult la coadă la restaurant

Deputaţii au o problemă: stau prea mult la coadă la restaurant
08 Oct 2007   •   23:29

Conducerea Camerei Deputaţilor a discutat, luni, despre serviciile precare oferite de restaurantul mare din Palatul Parlamentului. Deputaţii au reclamat existenţa unor probleme grave în ceea ce priveşte servirea, cele mai multe reclamaţii fiind legate de cozile foarte mari care se creează din cauza lipsei de personal. Potrivit secretarului Camerei Deputaţilor, Ioan Munteanu, ?salariile de mizerie? au determinat, în ultima perioadă, demisiile mai multor angajaţi.

?Serviciile pe care le asigură restaurantul Parlamentului provoacă unele nemulţumiri. Sunt puţini oameni, au părăsit serviciul foarte mulţi dintre angajaţi, iar explicaţia este simplă: există o grilă de salarizare la bugetari, nu poţi să asiguri salarii performante ca la o societate comercială cu acţionariat privat şi, o perioadă, probabil că vom aştepta mai mult timp până vom fi serviţi. Salariul este mizerabil, undeva pe la cinci sute de lei?, a declarat Munteanu.

Acesta a precizat că problema a fost ridicată de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean şi că membrii Biroului Permanent au formulat sugestia externalizării serviciilor la alte două restaurante aflate în incinta Palatului Parlamentului.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close