Antena 3 CNN Actualitate Denunțătorul directorului Unifarm: Raed Arafat nu are absolut nicio legătură cu această afacere de corupție

Denunțătorul directorului Unifarm: Raed Arafat nu are absolut nicio legătură cu această afacere de corupție

Vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care fost citat ca martor de DNA în dosarul în care șeful Unifarm, Ionel Adrian, este acuzat că cerut o șpagă de 750.000 de euro, a infirmat, marți, la Sinteza zilei, acuzațiile care i s-au adus lui Raed Arafat în legătură cu acest caz de către avocatul Gheorghe Piperea.

Denunțătorul directorului Unifarm: Raed Arafat nu are absolut nicio legătură cu această afacere de corupție
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2020   •   23:25

"Aș vrea să vă spun un lucru foarte direct pentru că cunosc această speță: domnul Arafat nu are absolut nicio legătură cu această afacere de corupție. Și o afirmă un om care știe foarte bine ce vorbește în acestă speță. Nici nu cred că domnul Piperea a încercat să-l 'agațe' pe domul Arafat în acestă poveste pentru a-și scuti clientul de anumite responsabilități în denunț.

Ca practică a DNA-ului, deja se poate cunoaște o marcă - și nu cred că este ceva greșit sau pe care ar trebui să-l discutăm într-o anumită cheie. În mod clar ai nevoie de un om pe care îl prinzi că a încercat să facă un lucru ilegal și încerci să negociezi ca să obții întreaga rețea. Aici vorbim despre o afacere de milioane de euro, de milioane de măști de proastă calitate care au ajuns la spitale care, atenție, au refuzat această marfă de proastă calitate, care a ajuns înapoi în depozitele Unifarm și de aici aștept și eu anchete de la Ministerul Sănătății, de la Ministerul de Finanțe să vedem ce s-a întâmplat cu acea marfă neconformă cumpărată și în urma unui împrumut care s-a făcut de Guvern prin Trezorerie", a explicat Emanuel Ungureanu.

 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat unifarm
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close