Antena 3 CNN Actualitate Decolare eşuată. Cursă Tarom anulată din cauza unor defecţiuni

Decolare eşuată. Cursă Tarom anulată din cauza unor defecţiuni

Decolare eşuată. Cursă Tarom anulată din cauza unor defecţiuni
26 Sep 2007   •   16:12

Un avion Boeing din flota Tarom a ratat decolarea miercuri, de pe aeroportul Otopeni. Aeronava a făcut două încercări şi amândouă au eşuat din cauza unei probleme tehnice. Cursa, care trebuia să ajungă la Paris, a fost anulată. Pasagerii au fost reprogramaţi pentru alte curse. Cei care nu au putut pleca miercuri seară au fost cazaţi la hotel.

Avionul Boeing 737 a fost oprit în timp ce accelera pe pista de decolare. Senzorii din cabina piloţilor au semnalat o problemă la trenul de aterizare. După mai multe investigaţii făcute de echipa tehnică, aeronava a încercat din nou să decoleze. Însă aparatura de zbor a detectat din nou o problemă la trenul de aterizare. Compania Tarom a decis să amâne zborul şi să ţină aeronava la sol, conform procedurilor aviatice.

Pasagerii au fost nemulţumiţi deoarece nu li s-a spus ce se întâmplă şi au fost debarcaţi după ambele tentative de decolare. Echipele tehnice verifică aeronava. Dacă problema este remediată, avionul ar putea fi reintrodus în uz peste câteva zile.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close