Antena 3 CNN Actualitate Cum completezi online noua declaraţie pe proprie răspundere

Cum completezi online noua declaraţie pe proprie răspundere

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) anunță că, în contextul noilor restricții și măsuri de siguranță sanitară impuse de autorități pentru limitarea efectelor negative înregistrate de pandemia de COVID-19, a actualizat platforma electronică formular.sts.ro.

Cum completezi online noua declaraţie pe proprie răspundere
de Dan Gabor    |    08 Noi 2020   •   23:54

Acolo cetățenii pot completa online declarațiile pe propria răspundere și adeverințele de la angajator care atestă motivele deplasării în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00.

LINK DIRECT DECLARAȚIE, AICI
 
Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator. După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul, anunță reprezentanții STS.

SONDAJ. Noi restricții din partea Guvernului. Intrăm în case la ora 22:00. Ești de acord?

"Precizăm că datele personale completate de cetățeni pe platforma electronică https://formular.sts.ro nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.
 
Platforma formular.sts.ro a fost dezvoltată de compania IT Binovate Labs, în baza colaborării cu Guvernul României și cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale și a fost adaptată de STS în conformitate cu reglementările curente", mai spun cei de la STS.
 
Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

Klaus Iohannis: ”Starea de alertă va fi prelungită”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că autoritățile vor prelungi în această săptămână starea de alertă și că restricțiile de circulație de noapte vor fi aplicate, cel mai probabil, de la ora 22.00. 

Iohannis a anunțat că nu se are în vedere instituirea unui lockdown de Paște

”Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri și restricțiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulația pe timp de noapte care este restricționată acum de la ora 23.00 va fi restricționată mai devreme, probabil începând de la orele 22.00”, a anunțat marți Klaus Iohannis.

Președintele a spus că cifrele din aceste zile sunt îngrijorătoare și că tendința de creștere a cazurilor de COVID este evidentă și a făcut apel către români ”să nu irosim ceea ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare”.

Premierul Florin Cîțu: Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown

Florin Cîțu a publicat un mesaj marți seara, pe o rețea de socializare, prin care dă asigurări că România nu va intra în lockdown de Paște, atâta timp cât restricțiile care sunt deja în vigoare vor fi respectate.

Citiți și: Consultare națională la Sinteza Zilei: Mihai Gâdea i-a întrebat pe români, în direct, dacă se justifică noi restricții anti-COVID

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close