Antena 3 CNN Actualitate Declaraţia şocantă făcută de amantul Elodiei în faţa instanţei

Declaraţia şocantă făcută de amantul Elodiei în faţa instanţei

Declaraţia şocantă făcută de amantul Elodiei în faţa instanţei
Foto: www.videonews.ro
28 Mai 2013   •   16:54

Amantul Elodiei recunoaşte că a bătut-o pe aceasta în vizita pe care cei doi au făcut-o în Dubai. Este pentru prima dată în 6 ani când bărbatul, fost ofiţer SPP, face declaraţii publice pe această temă. De cealaltă parte, Cioacă susţine că amanta sa ar fi fost sunată la o lună de la dispariţie de o femeie a cărei voce semăna perfect cu a Elodiei.

Cristian Ilie o cunoscuse pe Elodia de pe internet, pe chat. A invitat-o în Dubai, într-o excursie, şi avocata a acceptat. Bărbatul le-a mărturisit magistraţilor că acolo şi-a pierdut cumpătul şi au  ajuns la violenţe.

"Am avut o neînţelegere cu Elodia în Dubai şi i-am dat o palmă peste faţă. După ce am plecat din Dubai, ea a venit în ţară, eu în Afganistan. I-am trimis mai multe mail-uri, dar nu mi-a răspuns. De obicei, răspundea imediat. Eu am aflat de la TV că a dispărut. Nu cred că Elodia ar fi putut pleca atât de mult de acasă, fără copil. A dispărut fără voinţa ei", a declarat Cristian Ilie.

Amantul Elodiei spune că avocata nu s-a plâns niciodată de relaţia cu soţul ei şi nici nu i-a zis că acesta ar fi bătut-o vreodată. În schimb, după cum o cunoştea, nu crede că Elodia ar fi plecat de bunăvoie de lângă copilul său. În schimb, Cristian Cioacă a încercat să convingă din nou instanţa că soţia sa era în viaţă şi după data dispariţiei oficiale.

"La o lună de zile de la dispariţia Elodiei, amanta mi-a zis că ar fi primit un telefon. Era un număr necunoscut, vocea semăna cu a Elodiei şi a întrebat-o dacă îi plac bărbaţii însuraţi", a spus Cioacă.

La audieri a fost chemată şi menajera Elodiei, care a declarat că dintr-una din băile casei a dispărut un covoraş după dispariţia avocatei. Pe Cioacă l-a enervat afirmaţia, a admonestat-o pe martoră. A fost nevoie de intervenţia magistraţilor pentru a calma situaţia.



×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca Elodia
Parteneri
x close