Antena 3 CNN Actualitate De ziua lui, Geoană a primit de la Iliescu o sticlă de vin

De ziua lui, Geoană a primit de la Iliescu o sticlă de vin

De ziua lui, Geoană a primit de la Iliescu o sticlă de vin
14 Iul 2007   •   15:41

Liderul PSD Mircea Geoană a împlinit sâmbătă 49 de ani. Prieteni mai vechi sau mai noi şi numeroşi membri de partid din toată ţara s-au înghesuit să-l felicite. De la petrecerea organizată la sediul PSD nu a lipsit Ion Iliescu care i-a urat sărbătoritului multă sănătate dar şi multă înţelepciune. Fostul preşedinteIliescu i-a oferit o sticlă de vin bun şi o carte, dar şi vorbe de duh. Sărbătoritul nu şi-a dezamăgit admiratorii. A dat pupături în stânga şi în dreapta şi a jucat cu foc pe muzică oltenească adusă de liderii de la Olt.

Mai toate organizaţiile PSD din ţară au ţinut să participe la ziua şefului. A primit zeci de trandafiri, roşii, galbeni şi albi, dar şi cadouri unul şi unul. La petrecere s-a glumit pe tema schimbării prefixului, Geoană mai având până să împlinească 50 de ani... ? 50 de ani e vârsta maturităţii, 60 este vârsta înţelepciunii. Îţi dorec înţelepciune?, i-a urat Ion Iliescu actualului preşedinte PSD.

Şi lupii tineri ai PSD au sfaturi pentru şeful lor, Marian Vanghelie i-a oferit lui Geoană ?un buchet de trandafiri roşii ca să ţină minte că trandafirii l-au făcut preşedinte aici şi să se bată tare pentru această poziţie?, a adăugat Vanghelie. Mircea Geoană a vorbit la telefon şi cu Adrian Năstase care i-a urat La Mulţi Ani, şi i-a urat la rândul său multă forţă să reziste atacurilor care sunt la adresa lui.

Sărbătoritul a declarat că sâmbătă vrea să petreacă alături de familie, dar a promis că duminică le va face cinste şi colegilor de partid.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close