Vă pregătesc mâncăruri tradiţionale, dar şi exotice şi o atmosferă ca acasă. La preţuri speciale, de la 70 la peste 250 de lei.
În restaurante au început pregătirile. Bucătarii au o listă lungă cu mâncăruri tradiţionale, pe care au pus şi câteva noutăţi.
Masa de Paşte la restaurant costă cel puţin 70 de lei. Două feluri de mâncare, desert şi o sticlă de vin. Pentru clienţii pretenţioşi poate ajunge şi la 250 de lei de persoană. Un meniu sofisticat include şi fructe de mare, somon fume, păstrăv umplut cu ciuperci sau rulou cu şuncă.
Barurile şi cluburile pregătesc petreceri tematice. Cele mai multe vor vinde băuturile tari cu reduceri de 25 la sută. Dacă sunt cumpărate în cantităţi mari. Şi vă mai atrag cu ceva. Cocktail-uri care costă 20 de lei scad, de Paşte, la opt lei.
Patronii de restaurante şi cluburi spun că au deja foarte multe cereri.