Antena 3 CNN Actualitate De la ringul de box, la locul de joacă. Un bucureştean a fost bătut într-un mall (FOTO)

De la ringul de box, la locul de joacă. Un bucureştean a fost bătut într-un mall (FOTO)

De la ringul de box, la locul de joacă. Un bucureştean a fost bătut într-un mall (FOTO)
23 Oct 2008   •   10:04

Tatăl a doi copii din Capitală s-a ales cu cu amnezii şi multiple vânătăi în incinta unui mall, sub privirile şocate ale copiilor. Bărbatul încerca să despartă două femei care se luaseră la ceartă, relatează Evenimentul Zilei.
În seara de 30 septembrie, Ion Manolache Onofrei, în vârstă de 41 de ani, şi-a luat cei doi copii de la grădiniţă şi i-a dus la spaţiul de joacă din incita Mall-ului Vtan. În timp ce-şi supraveghea copiii, omul a observat cearta izbucnită între două mame şi a încercat să le calmeze. Potrivit victimei, după câteva minute, soţul uneia dintre femei a venit hotărât spre el şi l-a lovit cu pumnul în faţă. Totul a degenarat într-o bătaie surprinsă de camerele de supraveghere.
După incident, soţia victimei a încercat să-i convingă pe oamenii care asigurau paza să ia măsuri, pentru că agresorul se afla încă acolo. Angajaţii BGS, însă, au refuzat să intervină, explicând că nu este treaba lor să rezolve cazuri de agresiune. Aceştia s-au oferit, în schimb, să chmeme poliţia, însă au fost refuzaţi.
Agresorul este urmărit acum de Poliţie, care a deschis o anchetă în acest caz.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close