Antena 3 CNN Actualitate "De 2 ori MAI tânăr". Ziua Tineretului, sărbătorită în Capitală şi pe litoral

"De 2 ori MAI tânăr". Ziua Tineretului, sărbătorită în Capitală şi pe litoral

"De 2 ori MAI tânăr". Ziua Tineretului, sărbătorită în Capitală şi pe litoral
02 Mai 2009   •   10:05

Sub sloganul "De 2 ori MAI tânăr", Ministerul Tineretului şi Sportului îi invită pe tineri să sărbătorească de ziua lor. În Capitală, tinerii vor putea participa la concursuri de şah, tenis, fotbal, volei sau baschet. Competiţiile sunt organizate la Baza Sportivă RATB sau în Parcul Tineretului. În Parcul I.O.R. din sectorul 3 vor avea loc mai multe concerte, demonstraţii şi competiţii sportive, dar şi un spectacol de teatru în aer liber.

Ziua Tineretului este sărbătorită şi în staţiunea tineretului, adică la Costineşti. Petrecerea a început încă de vineri, cu mai multe concerte, dar şi cu jocuri sportive. Sâmbătă, tinerii sunt aşteptaţi pe plajă, pentru a participa la concertul celor de la Voltaj.

Distracţia este cuvântul de ordine, în aceste zile, pe litoral. Petrecerile de 1 mai, ziua tineretului - toate sunt motive suficient de bune, pentru ca tinerii să petreacă din zori şi până în noapte.

Dupa o zi călduroasă şi calmă, atmosfera din Vamă a devenit incendiară la lăsarea serii. Barurile şi plaja au fost neîncăpătoare pentru tinerii dornici de distracţie.

Majoritatea vamaioţilor şi-au incarcat bateriile peste zi, pentru a fi în formă la lăsarea întunericului. Faţă de alţi ani au lipsit însă concertele în aer liber care adunau în faţa scenelor miile de tineri.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Costinesti Vama Veche
Cele mai noi știri
Parteneri
x close