Antena 3 CNN Actualitate Dani Mocanu a fost reținut, după ce a scos cuțitul într-un club

Dani Mocanu a fost reținut, după ce a scos cuțitul într-un club

Manelistul Dani Mocanu a fost reținut, în această seară, după ce polițiștii i-au percheziționat casa într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

ghnjh
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    28 Iul 2022   •   21:38

Potrivit IPJ Mureș, pe data de 5 iulie, în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani. A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii”, a transmis IPJ Mureș, prin intermediul unui comunicat.

Mai exact, manelistul ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, iar filmarea a fost urcată pe TikTok. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

În timpul perchezițiilor, a fost scandal la poarta manelistului. Fraţii lui Dani Mocanu au agresat jurnaliştii prezenţi şi le-au cerut să nu mai filmeze.

Dani Mocanu a fost implicat într-un șir de scandaluri ca urmare a asocierii cu diverşi interlopi notorii

În 2017, el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

Mocanu, împreună cu alți 11 indivizi, era acuzat că a trimis mai multe tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

În 2020, Mocanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare, după ce a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în urma încărcării pe YouTube a videoclipului piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor.

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close