Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu îi dă în judecată pe Morar şi Macovei

Dan Voiculescu îi dă în judecată pe Morar şi Macovei

Dan Voiculescu îi dă în judecată pe Morar şi Macovei
01 Iul 2007   •   13:58

Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu atrage atenţia asupra faptelor preşedintelui Traian Băsescu din ultimul timp. Potrivit lui Dan Voiculescu, atitudinea şefului statului faţă de Rusia poate avea consecinţe grave asupra economiei ţării. Preşedintele conservatorilor semnalează că, deşi se află la conducerea ţării, Traian Băsescu este şi în opoziţie.

Dan Voiculescu a precizat şi cã departamentul juridic al Partidului Conservator a demarat o acţiune prin care îl cheamã în judecatã pe procurorul şef al DNA, Daniel Morar pentru acţiuni de poliţie politică îndreptate împotriva sa şi a familiei sale. În altă acţiune juridică a Partidului Conservator este vizat fostul ministru de justiţie, Monica Macovei.

Reprezentanţii Partidului Conservator s-au arătat încântaţi de faptul că două dintre proiectele propuse de ei au fost şi aprobate de legislativ - despăgubirea celor care înainte de 1989 aveau depuşi bani la CEC pentru o Dacie, precum şi eliminarea examenului auto pentru şoferii care au rămas fără permis.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close