Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu: Societatea are nevoie de repere valoroase

Dan Voiculescu: Societatea are nevoie de repere valoroase

dv.jpg
16 Oct 2015   •   01:10

Profesorul Dan Voiculescu reaminteşte despre nevoia de implicare a Bisericii pentru stabilirea unor repere pozitive în societatea românească. 

 
Acesta vorbeşte pe blogul personal despre rolul credinţei în societate şi despre nevoia unei educaţii spirituale.
 
Profesorul Dan Voiculescu scrie pe blog despre nevoia de spirit critic şi repere pozitive necesare în orice societate. 
 
"Pentru mulți români, pelerinajul din aceste zile reprezintă ultima speranță în mai bine. Într-o societate săracă, în care omul de rând care are conștiință și moralitate este marginalizat, rolul Bisericii este semnificativ. O minimă educație spirituală asigură echilibrul unei națiuni. Un om care are repere valoroase face alegeri corecte", a scris Dan Voiculescu.
 
În acest sens, profesorul Dan Voiculescu reaminteşte de nevoia de creştere a gradului de implicare a Bisericii în societatea românească.
 
"Acționând echilibrat, fără tensiuni, fără excese, Biserica poate oferi modele utile societății românești", a mai scris Dan Voiculescu pe blog.
 
Profesorul Dan Voiculescu a fost implicat în trecut în numeroase proiecte sociale alături de biserică. Un exemplu este deschiderea, în urmă cu şapte ani, a primei cantine sociale din sectorul 4, la iniţiativa Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Aceeaşi fundaţie a finanţat renovarea unui biserici din nordul ţării, care acum se găseşte la Muzeul Satului din Bucureşti. 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu biserica
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close