Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, atac la adresa Guvernului PNL: "Văd teamă de adevăr, tentative firave de acțiune, explicații puține"

Dacian Cioloș, atac la adresa Guvernului PNL: "Văd teamă de adevăr, tentative firave de acțiune, explicații puține"

Dacian Cioloș a atras atenția că această criză sanitară provocată de coronavirus e un test pe care România nu are voie să-l pice. Altfel, ne-am putea confrunta cu o criză economică.

Dacian Cioloș, atac la adresa Guvernului PNL: "Văd teamă de adevăr, tentative firave de acțiune, explicații puține"
09 Mar 2020   •   16:09

"Criza cauzată de coronavirus este un test de capacitate pe care România nu-și permite să-l pice. Dacă această criză sanitară va fi scăpată de sub control, trebuie să ne pregătim și de o criză economică".

Fostul premier tehnocrat a mai spus că e nevoie să avem un guvern responsabil în această perioadă dificilă. "Teamă de adevăr și tentative firave de acțiune, informații limitate, explicații puține" a spus Dacian Cioloș că vede din partea Guvernului.

"Azi e nevoie de un guvern responsabil, care să înțeleagă urgența momentului, care sa propună soluții rapide, solide și mature. Trebuie să ieșim din logica electorală. Ce văd până acum din partea Guvernului de la București? Teamă de adevăr și tentative firave de acțiune. Atitudini paternaliste, informații limitate, explicații puține, efort minim de a explica riscurile posibile.

Guvernul, autoritățile nationale si locale trebuie să fie pregătite să gestioneze un apogeu al epidemiei care riscă să paralizeze un sistem de sănătate vlăguit și să facă asta fără să pună pe butuci o economie care are deja imunitatea la pământ", a adăugat Ciolos pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close