Antena 3 CNN Actualitate Cum putem ajuta refugiații ucraineni. Platforme sigure pentru donații

Cum putem ajuta refugiații ucraineni. Platforme sigure pentru donații

Cei care vor să ajute şi să doneze pentru refugiaţi este important să o facă prin intermediul unor platforme astfel încât donaţiile să ajungă la beneficiari. Un astfel de site este refugees.ro.

cum ajutam refugiati ucraineni platforme donatii
Cum putem ajuta refugiații ucraineni Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    03 Mar 2022   •   14:19

Refugees.ro este o platformă online oficială creată de un tânăr pentru românii și companiile românești care doresc să ajute refugiații ucraineni cu hrană, cazare, transport, servicii medicale sau alte tipuri de servicii.

Dacă ne uităm pe acest site, putem observa o hartă pe care refugiaţii o pot accesa şi pot găsi o personă care să îi ajute în locul în care se află la momentul respectiv.

Vedem deja că sunt români care vor să dea o mână de ajutor atât din ţară, cât şi din străinătate.

De asemenea, vedem şi 2 numere de telefon afişate pe platformă unde refugiaţii pot suna şi pot cere mai multe informaţii, atât în limba română, cât şi în limba ucraineană.

Sunt oferite deja 1.808 locuinţe pentru refugiaţi în diferite oraşe. Cele mai multe sunt în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Cluj Napoca şi Sibiu.

Refugiaţii trebuie doar să caute resursele de care au nevoie.

Iar dacă vreţi să ajutaţi trebuie să vă faceţi un cont pentru a posta o ofertă, să completaţi un formular. Selectați categoria potrivită, adăugați o descriere și opțional puteți adăuga o poză.

Este important să adăugați datele dumneavoastră de contact, pentru a putea fi contactat în legătură cu oferta. Cel mai important pas al procesului este localizarea lui pe hartă.

×
Subiecte în articol: refugiati Război Ucraina ucraineni donatii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close