Antena 3 CNN Actualitate Cultură Vă aşteptăm în trombă pe noul www.topgear.ro!

Vă aşteptăm în trombă pe noul www.topgear.ro!

Vă aşteptăm în trombă pe noul www.topgear.ro!
09 Mar 2009   •   15:19

Dacă până de curând, utilizatorii topgear.ro s-au scăldat într-un site cu mult negru şi informaţie prost organizată, noul topgear.ro aduce câteva noutăţi importante pentru pasionaţii de maşini şi entertainment din România.

În primul rând, există o bază de date actualizată în timp real cu toate preţurile şi cele mai importante specificaţii pentru toate modelele de maşini care se vând în România, verdicte clare şi amuzante despre calităţile şi defectele maşinilor respective şi, nu în ultimul rând, ştiri updatate zilnic.

Cea mai importantă noutate pe care topgear.ro o aduce este cu siguranţă Car Chooser - un instrument simplu şi extrem de folositor pentru cei care vor să-şi achiziţioneze o maşină noua sau doar visează cu ochii deschişi la una. Car Chooser-ul îşi trage informaţiile din baza de date şi oferă, în trei paşi simpli, un clasament simplu cu recomandările Top Gear. Ideea este simplă cu Car Chooser-ul: utilizatorul bifează ce fel de maşina caută (sedan, coupe, de lux sau cu multe locuri), trage un cursor ca să indice o idee de buget (între 20.000 şi 30.000 Euro, spre exemplu), iar Top Gear generează o listă de opţiuni.

Fără doar şi poate, cea mai amuzantă secţiune o reprezintă Verdictele Top Gear, mai exact opiniile redactorilor noştri după ce au testat fiecare model dintre toate maşinile noi aflate la vânzare în prezent pe piaţa autohtonă.
Acum câţiva ani, un verdict al lui Jeremy Clarkson suna în felul următor: ?Suzuki Wagon R trebuie evitat la fel ca sexul neprotejat cu un transsexual etiopian?. Mai direct şi mai pe şleau decât atât nu credem că există... Fiecare model este evaluat pe criterii atotcuprinzătoare: confort, performanţe, manevrabilitate, caracter practic, costuri de funcţionare şi aspect, maşina primind un comentariu fără ocolişuri şi o notă între 0-20 la fiecare dintre aceste categorii. La final, nota globală îţi arată dacă defectele eclipsează sau nu calităţile maşinii, iar ponturile noastre ar trebui să te ajute să alegi cea mai bună motorizare.

În plus, noul topgear.ro propune şi accesul facil spre comunitate, deocamdată doar prin blog sau forum.

TopGear.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close