Antena 3 CNN Actualitate Cultură Un apropiat al lui Gigi Becali vrea să cumpere Evenimentul Zilei şi Libertatea

Un apropiat al lui Gigi Becali vrea să cumpere Evenimentul Zilei şi Libertatea

Un apropiat al lui Gigi Becali vrea să cumpere Evenimentul Zilei şi Libertatea
06 Noi 2007   •   14:06

În ultima perioadă au apărut mai multe informaţii referitoare la intenţia mai multor oameni de afaceri de a achiziţiona de la trustul Ringier cotidianul Evenimentul Zilei, dar nici una dintre acestea nu a fost confirmată. În acest context, marţi, omul de afaceri Marius Locic (foto), proprietarul trustului Marius Locic Holding, a declarat că se va deplasa miercuri la Zurich pentru a negocia cu Michael Ringier achiziţionarea Evenimentului Zilei şi a unui pachet important din cotidianul Libertatea, potrivit Mediafax. Potrivit aceleeaşi surse, Locic va fi însoţit la Zurich de Horia Tabacu, fostul director al publicaţiei Cancan.

Jurnalistul Cătălin Tolontan scrie pe blogul său că Marius Locic este un apropiat al finanţatorului Stelei, Gigi Becali, şi că, dacă tranzacţia va reuşi, Horia Tabacu ar urma să fie noul director al Evenimentului Zilei. Tolontan mai susţine că Locic a făcut o ofertă Ringier în valoare de 25 de milioane de euro. Totuşi, site-ul HotNews a anunţat marţi că Ringier refuză să negocieze vânzarea Evenimentului Zilei.

Grupul de firme Locic activează în principal în domeniul imobiliar şi al construcţiilor. Marius Locic mai deţine, printre altele, şi publicaţia Atac.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close