Antena 3 CNN Actualitate Cultură Televiziunea Ring TV a primit acordul CNA şi va fi lansată în primăvara anului 2009

Televiziunea Ring TV a primit acordul CNA şi va fi lansată în primăvara anului 2009

Televiziunea Ring TV a primit acordul CNA şi va fi lansată în primăvara anului 2009
08 Iul 2008   •   13:22

Un nou post tv va fi disponibil pe piaţa românească, începând din primăvara anului viitor. Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat licenţă audiovizuală prin satelit pentru postul Ring TV, deţinut de societatea Confort Media SRL Bucureşti, ai cărei acţionari sunt Ionuţ Negoiţă şi Albert Manolache. Investiţia iniţială în Ring TV va fi de 2,5 milioane de euro.

Ionuţ Negoiţă a declarat că la acest post tv nu va fi vizată o audienţă cu orice preţ, ci se va dori formarea “unui segment pentru televiziunea noastră”. Ring TV va fi un post generalist, care va încerca să se diferenţieze de restul televiziunilor concurente prin calitatea programului, difuzând emisiuni de ştiri, informative, talk-show-uri, concursuri de cultură generală, dar şi programe destinate adolescenţilor.

În ceea ce priveşte angajaţii postului, reprezentanţii Ring TV au explicat pentru Mediafax că la post vor lucra în special oameni noi, cu studii în domeniu. “Ne propunem într-o foarte mică măsură să luăm realizatori, prezentatori de la alte posturi”, a spus directorul de programe al Ring TV.

Potrivit lui Ionuţ Negoiţă, postul Ring TV ar putea fi lansat cel mai probabil în primăvara anului viitor, iar ca distribuţie în prezent se poartă discuţii pentru preluarea Ring TV cu operatorii de cablu RCS&RDS şi UPC.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close