Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teatrul englez vine la Bucureşti

Teatrul englez vine la Bucureşti

Teatrul englez vine la  Bucureşti
05 Mai 2007   •   14:35

Cinci femei, nouă luni şi un sit cu deşeuri nucleare este subiectul principal al piesei cu acelaşi nume care se va juca în aceste zile la Teatrul Nottara din Bucureşti. Reprezentanţii companiei britanice ?Weaver Hughes Enesemble?, prezenţi sâmbătă la ARCUB, au anunţat că doresc să propună spectatorilor un subiect inedit al societăţii moderne, subiect care s-a regăsit însă la fel de bine şi în intimitatea femeilor din trecut. Piesa este regizată de John Burrows, actor regizor şi dramaturg. Spectacolul a fost regizat de distribuţie şi echipa de creatori, care îi include pe Nick Price, Tim Hughes şi Julia Stubbs.

Cinci femei însărcinate în stadiu avansat, se întâlnesc regulat să discute despre corpurile, vieţile şi bărbaţii lor. Adunat laolaltă din cauza problemelor pe care le au, acest grup pestriţ de femei devine zelos şi unit atunci când bărbaţii lor îşi pierd interesul. Ele luptă pentru dreptul de a-şi creşte copii acasă, dar şi împotriva construcţiei iminente a unui sit pentru deşeuri nucleare.

Comedia companiei britanice explorează felul în care reacţionează corpul la schimbări şi cât de multă durere poate îndura, înainte de alua medicamente, atunci când înăuntru există viaţă care strigă să iasă afară. Realizatorii ineditei piese doresc să propună astfel publicului nouă luni înghesuite în... 60 de minute.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close