Antena 3 CNN Actualitate Cultură Presă: Imaginile în care Traian Băsescu loveşte un copil pot întoarce rezultatul alegerilor

Presă: Imaginile în care Traian Băsescu loveşte un copil pot întoarce rezultatul alegerilor

Presă: Imaginile în care Traian Băsescu loveşte un copil pot întoarce rezultatul alegerilor
27 Noi 2009   •   10:17

Evenimentul în care este implicat Traian Băsescu ţine prima pagină a ziarelor centrale. Jurnaliştii spun despre înregistrarea apărută joi seară că poate fi cea care întoarce rezultatul alegerilor. "Băsescu a lovit un copil în faţă", titrează pe prima pagină Jurnalul Naţional. Preşedintele Traian Băsescu este încolţit de filmul în care loveşte un copil şi spune că nu-şi aduce aminte de incident, aducând un argument penibil la un gest şocant "Poate m-a înjurat", scriu ziariştii de la Jurnalul.

Tot în ediţia de vineri este dezbătută şi declaraţia lui Traian Băsescu, la cateva ore dupa aparitia filmuletului, şi anume aceea că nu a lovit niciodată un copil.

Ziarul Gardianul, care a intrat în posesia imaginilor, scrie că micuţul strigase că el votează cu Ion Iliescu. Fără a încerca să ignore lipsa evidentă de cunoştinţe politice a copilului, care nici măcar nu ştia că Ion Iliescu nu candida în acel an, Traian Băsescu îl loveşte cu sete, fără nici o ezitare, vizibil iritat, scriu jurnaliştii.

Şi cotidianul Gândul dezbate aceeaşi problemă. Ziariştii scriu despre primele afirmaţii ale şefului statului, după ce a vazut înregistrarea. ?Poate m-a înjurat" - comentează şeful statului filmul care poate întoarce rezultatul alegerilor, titrează jurnaliştii.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close