Antena 3 CNN Actualitate Cultură Premiile ?Ioan Chirilă? pentru jurnaliştii sportivi vor avea loc la sfârşitul lunii noiembrie

Premiile ?Ioan Chirilă? pentru jurnaliştii sportivi vor avea loc la sfârşitul lunii noiembrie

Premiile ?Ioan Chirilă? pentru jurnaliştii sportivi vor avea loc la sfârşitul lunii noiembrie
15 Sep 2008   •   13:27

Cea de-a patra ediţie a ?Premiilor Ioan Chirilă? va avea loc la finalul lunii noiembrie. Evenimentul, unul dintre cele mai importante pentru presa sportivă, este organizat de Fundaţia artEST şi Agenţia de Vise. Premiile se adresează tuturor jurnaliştilor de sport, din televiziune, presă scrisă sau agenţie de presă şi se organizează cu scopul de a răsplăti valoarea şi de a crea competitivitate.

Categoriile pentru care se vor acorda premii sunt: ?Cel mai bun ziarist?. ?Cel mai bun autor de reportaje?, ?Cel mai bun analist-comentator?, ?Comentatorul tv al anului?, ?Comentatorul radio al anului?. ?Premiul special pentru carte? şi ?Sportivul anului?.

Jurnaliştii care vor participa la competiţie trebuie să fie înscrişi de cele mai importante instituţii media româneşti. Reprezentanţii instituţiilor vor desemna şi 15 personalităţi din lumea sportivă şi culturală.

Premiile ?Ioan Chirilă? sunt un omagiu adus gazetarului şi scriitorului de literatură sportivă, Ioan Chirilă. Potrivit Mediafax, câştigatorul din 2007 a fost Adrian Georgescu de la ?Evenimentul Zilei?.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close