Antena 3 CNN Actualitate Cultură Muzică pentru sufletul tău: duete Angela Similea-Ovidiu Komornyic pentru cititoarele Felicia

Muzică pentru sufletul tău: duete Angela Similea-Ovidiu Komornyic pentru cititoarele Felicia

Muzică pentru sufletul tău: duete Angela Similea-Ovidiu Komornyic pentru cititoarele Felicia
29 Aug 2008   •   15:29

Revista ?Felicia? le oferă cititoarelor sale împreună cu ediţia din 28 august un nou cadou în cadrul colecţiei ?Muzica pentru sufletul tău?: minunate poveşti de dragoste spuse de Angela Similea, puse pe note de Ovidiu Komornyik şi cântate de amândoi! Aşteptat de căţiva ani, albumul ?De dragul tău? se difuzează, în premieră, cu revista ?Felicia?.

Colaborarea lor a început în urmă cu patru ani, atunci când doamna muzicii uşoare româneşti a decis să revina pe scenă, acolo unde o aşteptau fani de toate vârstele. Ovidiu Komornyik a fost cel care a convins-o să editeze un nou album la casa sa de discuri, OVO Music. ?Totul a pornit la iniţiativa publicului?, îşi aminteste cantautorul. ?El şi-a dorit să ne vada cântând împreună. Am făcut la inceput un duet pentru discul ei, ?Lumea mea?, şi apoi unul pentru discul meu, ?Când vin acasă?.

Cele doua discuri, care s-au distribuit odată cu revista ?Felicia?, au declanşat o avalanşă de mesaje din partea celor care iubesc muzica bună. ?De ce nu faceţi un album cu duete??, au fost întrebaţi. Aşa s-a născut ?De dragul tău?, un album cu zece piese compuse de Ovidiu Komornyik pe textele Zoei Alecu, Liei Bugnar, dar şi ale Angelei Similea! Textier în premieră, vedeta s-a dovedit a avea succes şi în această postură.

Sunt fericiţi că muzica lor este aşteptată de foarte multe generaţii, pornind de la copii de 10 ani, până la cei mult peste generaţia mea, spune Angela Similea. ?Oamenii vin la concerte şi plătesc bilet. Cea mai bună cale de a ne demonstra acest lucru a fost să mergem în turneu împreună, care a început la Sala Palatului (Bucureşti) şi a continuat în câteva oraşe mari ale ţării. Sălile au fost pline, iar publicul ne-a dovedit că îşi doreşte să ne vada. Aşa am testat în premieră câteva din melodii, ca să ştim dacă albumul de duete va avea succes. Reacţia a fost fantastică! Toate mesajele pe care le-am primit, toate semnalele care au venit în urma concertelor şi întâlnirilor întâmplătoare cu oameni care iubesc stilul nostru ne-au dat curaj să scoatem acest album, cu o muzică foarte frumoasă?.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, Felicia, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanţu, Ovidiu Komornyik, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Adrian Daminescu) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştasul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close