Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea SUA la București: "Un prilej de a ne reasigura eforurile comune"

Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea SUA la București: "Un prilej de a ne reasigura eforurile comune"

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu a participat la două evenimente importante legate de colaborarea cu două state prietene, care sunt parteneri extrem de importanți pentru România.

lucian romascanu kathleen kavalec
Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea SUA la București: "Un prilej de a ne reasigura eforurile comune" Sursa foto: Facebook I Lucian N. Romascanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   13:59

Primul eveniment la care a participat Lucian Romașcanu a fost aniversarea a 10 ani de la înființarea American Corner București, un program semnificativ pentru schimburile culturale și educaționale dintre Statele Unite și România.

"Am avut plăcerea de a marca acest eveniment alături de ES D-na Kathleen F Kavalec, ambasadoarea Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.

A fost un prilej de a ne reasigura de continuarea eforturilor comune în zona culturii care să aibă drept rezultat și înființarea unui Fond Cultural România-SUA", a scirs Romașcanu pe pagina sa de Facebook.

Al doilea eveniment la care a participat, a fost sărbătorirea a 75 de ani de la independența Statului Israel, care a avut loc la Opera Națională București.

Citește și: Ministrul Culturii, întâlnire importantă la Bruxelles: "În zona culturală, România este o voce care contează în Europa"

"Am avut onoarea să-l cunosc pe Președintele Kenesset-ului, Dl. Amir Ohana - אמיר אוחנה cu care am avut bucuria unui scurt dialog", a mai scris ministrul Culturii.

#MinisterulCulturii Am participat ieri, 17.05.2023, la două evenimente importante în ceea ce privește colaborarea...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Joi, 18 mai 2023

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close