Antena 3 CNN Actualitate Cultură La mulţi ani, Florin Piersic! Actorul a împlinit 74 de ani (VIDEO)

La mulţi ani, Florin Piersic! Actorul a împlinit 74 de ani (VIDEO)

La mulţi ani, Florin Piersic! Actorul a împlinit 74 de ani (VIDEO)
27 Ian 2010   •   19:48

Unii i-au spus Mărgelatu, alţii Harap Alb, omul-spectacol sau cel care vorbeşte mult. Cu toate acestea, Florin Piersic a rămas doar unul. Şi miercuri a împlinit 74 de ani. Ca în fiecare an, şi-a primit cadourile la Teatrul Naţional din Cluj, locul unde a debutat şi de care îl leagă cele mai frumoase amintiri. Emoţionat, dar pus pe glume, Florin Piersic a intrat în legătură telefonică cu prezentatorul emsiunii Acces Direct.

?Mă declar mulţumit de faptul ca încă mai sunt asa cum sunt. Îmi pare rau că arăt aşa de rău dar asta e, ce să fac, se văd anii care trec. Şi dumneavoastră trebuie să înţelegeţi, o sa ajungeti la 74 de ani şi o să vedeţi că o să vă ţineţi de femei ca să nu cădeţi?, a spus, mai în glumă, mai în serios, celebrul actor.

Fosta soţie a lui Florin Piersic, Ana Szeles, i-a transmis actorului multă sănătate şi şi-a amintit cu drag de clipele petrecute alături de el, chiar dacă s-au despărţit în urmă cu mai bine de 20 de ani.

?Aş dori să-i transmit lui Florin Piersic de ziua lui ?La mulţi ani? şi să rămână veşnic tânăr! Cu Florin îl avem pe Daniel şi avem foarte multe amintiri. Nu ne vedem des, dar am rămas buni prieteni, nu am uitat că am format odată un cuplu?, a spus Ana Szeles.

Daniel, fiul mai puţin celebru al lui Florin Piersic are acum 34 de ani şi i-a dăruit actorului un nepot. Louiesc amândoi în Ungaria, alături de Ana Szeleş.



"Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gaiţele","Logodnicele aterizează la Paris", "Oameni şi şoareci", "Străini în noapte" sunt marile spectacole de teatru care Florin Piersic a jucat roluri inegalabile.

Ca actor de film, Piersic a rămas în inimile spectatorilor cu "De-aş fi... Harap-Alb" (1965), "Haiducii lui Şaptecai" (1970) "Zestrea Domniţei Ralu" (1971) "Agentul straniu" (1974), "Pintea" (1976) "Drumul oaselor" (1980), "Misterele Bucureştilor" (1983), "Masca de argint" (1984), "Colierul de turcoaze" (1985), precum şi multe alte ecranizări de mare succes.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Piersic aniversare Acces Direct
Cele mai noi știri
Parteneri
x close